MiddenHolland Evenementen is sterk in technische- en facilitaire ondersteuning van evenementen. Onze medewerkers zijn gewend aan snel schakelen en meedenken met de klant om zo tot het beste resultaat te komen. Om onze diensten te kunnen leveren op het hoogste niveau worden onze medewerkers jaarlijks getraind en volgen ook zij benodigde scholing om bij te blijven. Voor het voorbereiden van onze werkzaamheden houden wij kantoor in IJsselstein, waar wij onder andere werken met het tekenpakket BricsCad.

MiddenHolland Evenementen biedt technische- en facilitaire ondersteuning

Technische Productie

Bij een evenement komt veelal heel veel techniek kijken, denk hierbij aan stroomvoorziening, licht, geluid, video, toiletten, bars, beveiliging, afvalverwerking enzovoorts. Deze zaken staan veelal in verbinding met elkaar, om tussen de partijen die werkzaam zijn tijdens de opbouw, uitvoering en afbouw de juiste stroomlijning aan te brengen wordt er veelal gewerkt met een Technisch Producent.

De Technisch Producent zorgt voor de koppelingen waar deze nodig zijn tussen de betrokken partijen en verwerkt dit in een overzicht/ tekening. Zo weten alle betroken partijen wat er wanneer van ze verwacht wordt. Tijdens de uitvoering zorgt de Technisch Producent ervoor dat alles qua techniek op rolletjes loopt, eventuele problemen worden opgelost zodat het publiek geen hinder ondervindt.

Facilitaire Productie

Facilitaire productie is wellicht het breedste pakket binnen een evenement, overal zijn zaken voor nodig en dat moet er allemaal zijn op het juiste moment. Het overzien van wat nodig is bij welk evenement is een vak apart, elke situatie is anders en daarop kunnen anticiperen is topsport. Binnen ons bedrijf hebben wij breed onderlegde medewerkers die elke situatie in een mum van tijd overzien. Tel daarbij op een team van zeer betrouwbare partners en het sterkste team is daar. Dat wij hier trots op zijn heeft u kunnen lezen, mogen wij u ontzorgen voor uw aanstaande events?

Wilt u een evenement organiseren? Wij helpen u graag!